x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marș organizat de AUR la Alba Iulia

Marș organizat de AUR la Alba Iulia

de Redacția Jurnalul    |    01 Dec 2023   •   10:28
Marș organizat de AUR la Alba Iulia
Sursa foto: Lucian Alecu

Peste 10.000 de oameni au participat de 1 Decembrie la Marșul Unirii organizat de AUR la Alba Iulia. La ora 8:00 a ajuns în gara din Alba Iulia Trenul Unirii, cu sute de români care au participat la manifestațiile de Ziua Națională.

„Peste 10.000 de oameni din toate colțurile țării au participat de 1 Decembrie la Marșul Unirii organizat de AUR la Alba Iulia. La ora 8:00 a ajuns în gara din Alba Iulia Trenul Unirii, cu sute de români care și-au dorit să participe la manifestațiile de Ziua Națională. De asemenea, au ajuns cu zeci de autocare copii care au venit pentru prima dată la Alba Iulia”, anunță alianța.

Începând cu ora 8:00, participanții au pornit într-un marș pe străzile din Alba Iulia.

„Am venit astăzi la Alba Iulia, așa cum ne adunăm în fiecare an, pentru a spune că România e una. O Românie mare care după Al Doilea Război Mondial a fost ruptă în mai multe bucăți”, spune liderul AUR, George Simion.

Pe parcursul marșului participanții au intonat cântece patriotice și au scandat „România n-a avut graniță la Prut” și „Trăiască și-nflorească Moldova, Ardealul și Țara Românească”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mars aur alba iulia