x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mehedinţi - Superman, in vizită la Gemeni

Mehedinţi - Superman, in vizită la Gemeni

25 Sep 2007   •   00:00
Mehedinţi - Superman, in vizită la Gemeni

Un musafir nepoftit vizitează de căteva zile satul Gemeni din Mehedinţi. Nimeni altul decăt Superman! Cel puţin asta spun mai mulţi localnici.

De duminica trecută, sătenii observă intr-una "o creatură ciudată" intr-o grădină părăsită din sat şi, mai mult decăt atăt, o văd... zburănd. După tot acest spectacol, oamenii se intreabă dacă e minune, un vizitator extraterestru sau vreun "Superman" de Gemeni. Poliţiştii au demarat deja o anchetă ca să dea de firul poveştii.

Misterul a inceput in week-end-ul trecut, cănd un localnic a observat pentru prima dată creatura. Omul şi-a văzut insă de treabă, crezănd că-i o sperietoare făcută de copii in joacă. "Era imbrăcat in albastru, dar lucea costumul pe el. Nu-l văzui la faţă, că avea o mască albă. Era cu faţa incolo. Cănd eu o luai spre drum, el se intoarsă. Pe urmă veni şi femeia asta. Dar tot aici il lăsai. Nu mă apropiai de frică", ne spune nea Ion Cruţan ceea ce i-au văzut ochii in dimineaţa cu pricina. Povestea merge mai departe! Creatura a fost văzută ulterior şi de un alt localnic. Bărbatul, ajuns la vărsta senectuţii, spune că, atunci cănd a observat-o, creatura s-a indreptat către el, dar i-a fost teamă să o intrebe ce caută prin grădină. Alţi vecini confirmă şi ei ciudăţenia. "Eram cu găştele şi il văzui aici, dar eu trăi cu impresia că e un manechin, făcut ca să sperie copiii pe aici. Nu mă găndi eu că e altceva. Şi il văzui tot aşa, in bleu, cu o mască pe faţă", spune o bătrănă.


AVION... CU PANTALONI. In primă fază, sătenii din Gemeni nu prea şi-au dat seama ce au văzut, dar, cănd s-au intălnit cu toţii şi au pus cap la cap povestea, au inceput să se minuneze. Trei ore mai tărziu, "umanoidul" a fost văzut din nou de alţi doi localnici. De această dată, zbura! "O luă in sus. Era sus, domne, ca un avion, cred că era la vreo
50-100 de metri. N-avea cum să fie avion, că doar avionul n-are pantaloni!", conchide o altă localnică.

Pentru cei aproape 20 de martori, "zburătorul" semăna perfect cu Superman. Mai mult, ei şi-au susţinut cauza şi in faţa poliţiştilor. Pănă acum, potrivit IJP Mehedinţi, nu s-a confirmat nimic din cele sesizate. Potrivit declaraţiilor date poliţiştilor, "arătarea" nu făcea nimic deosebit: stătea şi se uita spre săteni, iar cănd "spectatorii" se inmulţeau, "ciudăţenia" se inălţa spre cer la circa 20-30 de metri.

×
Subiecte în articol: observator