x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaj sfâşietor postat de Tudor Chirilă. "Acum vine vestea asta implacabilă într-o zi de iarnă"

Mesaj sfâşietor postat de Tudor Chirilă. "Acum vine vestea asta implacabilă într-o zi de iarnă"

03 Ian 2016   •   15:22
Mesaj sfâşietor postat de Tudor Chirilă. "Acum vine vestea asta implacabilă într-o zi de iarnă"

Tudor Chirilă a început anul cu o veste cumplit de tristă. Un coleg şi prieten al actorului a încetat din viaţă, lăsându-i sufletul trist.

Tudor Chirilă a fost profund îndurerat de vestea morţii colegului lui George Alexandru.

Chirilă a postat pe o reţea de socializare un mesaj sfâşietor în cadrul căruia le-a împărtăşit prietenilor lui virtuali câteva dintre momentele frumoase pe care le-a trăit alături de George Alexandru.

"A fost frumos în septembriele ăla când am filmat "Milionari de weekend". Jorjac' (aşa îl alintau cei care îi erau aproape şi îşi câştigaseră acest privilegiu) era în mare formă. Niciun început de cadru fără o ironie, fără zâmbetul ăla neterminat, o colaborare perfectă cu ochii lui vii, iscoditori. Mutra de tătar şugubăţ. Apoi au mai fost nopţile lungi de vară de la Cătălin, pe Ştirbei, eram nişte copii şi el era un fel de Oberon al nostru. Mai ţii minte, Dorina Chiriac? Şi acum vine vestea asta implacabilă într-o zi de iarnă. Poate că pentru Jorjac' anul începe bine. Pentru amintirile noastre... nu prea.

PS. Sunt atât de reci articolele astea care anunţă sec realizări profesionale încercând fără succes să înrameze o personalitate. George Alexandru era mai mult, mult mai mult decât suma personajelor lui", le-a spus cu durere Tudor Chirilă prietenilor lui virtuali despre pierderea îndrăgitului actor. 

×
Subiecte în articol: tudor chirila George Alexandru