x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaje, sms-uri şi urări de Valentine's Day

Mesaje, sms-uri şi urări de Valentine's Day

14 Feb 2015   •   10:55
Mesaje, sms-uri şi urări de Valentine's Day

Mesajele, sms-urile şi urările de Valentine's Day pot fi nu doar un gest frumos pentru persoana iubită, dar şi metoda ideală de a scăpa de reproşuri în cazul în care aţi omis să luaţi un cadou de "Ziua Îndrăgostiţilor".

 
Dacă sunteţi în criză de timp sau inspiraţie, însă, iată mai jos o selecţie de mesaje, sms-uri sau urări de Valentine's Day:
 
* Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!
 
* 160 de caractere nu-mi sunt de ajuns să-mi exprim dragostea, aşa că restul va trebui să ţi-l imaginezi.

Citește și “Fenomenul Prislop”: VINDECĂRILE MIRACULOASE de la mormântul părintelui Arsenie Boca
 
* Iartă-mi ochii pentru că te admiră. Mi-ai furat inima când te-am văzut. Fă-mă ciudat sau nebun, dar de câte ori inima-mi bate numele tău eu îl rostesc!
 
* Poţi să-ţi spun astăzi că te iubesc? Dacă nu, pot să-ţi spun mâine? Dar poimâine? Pentru că te voi iubi în fiecare zi din viaţa mea.

Citește și Au dezlegat MISTERUL dispariţiei civilizaţiei Maya! "Este mult mai SPECTACULOS decât ne-am imaginat vreodată" (VIDEO)
 
 * Cineva mi-a spus că ziua are 24 de ore, că o oră are 60 de minute, că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.
 
* Odata mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine.
 
Citește și MARIMEA CONTEAZA! Prima operatie de REDUCERE a PENISULUI! (FOTO)

* Nu ştiu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista, întotdeauna îmi inveseleşti ziua şi mă faci să simt că trăiesc cu adevarat, tu esti steaua mea călăuzitoare, care îmi păzeşte nopţile, nu pot decât să te iubesc foarte mult şi tu eşti totul pentru mine!
 
* Aştept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze şi să-mi spună "te iubesc!", iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezeşte de dimineaţă!

Citește și Cum a facut-o sobrul Iohannis sa zambeasca pe Angela Merkel (VIDEO)
 
* Eşti atât de dulce atunci când zâmbeşti, când râzi, când plângi, când mă cerţi, când mă alinţi, când mă iubeşti!
 
* Dacă m-ai întreba cine sunt, ţi-aş răspunde IUBIREA, dacă m-ai întreba ce fac, ţi-aş spune IUBESC, dacă m-ai întreba pe cine, aş spune PE TINE! 

* Te iubesc, îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!
 
* Eşti în gândul meu mereu şi visez să-ţi sărut buzele de mii de ori. Mă uit în ochii tăi şi simt că tu eşti tot ce mi-am dorit!

Citește și  Se apropie un CUTREMUR DEVASTATOR, de peste 7 grade pe Richter! Seismologii turci şi germani fac PREVIZIUNI ÎNGRIJORĂTOARE
 
* Dacă aş fi înger aş face ca visele să ţi se adeverească, dar nu sunt decât un om care poate să te iubească.
 
* Crezi în iubire la prima vedere? Sau va trebui să revin?
 
Citește și PROFEŢIA părintelui ARSENIE BOCA despre HIDRA CU RĂSUFLAREA OTRĂVITOARE: E peste tot în jurul vostru, va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii
 
 * Tu reprezinţi frumosul, blândeţea şi gingăşia din viaţa mea. Fără tine viaţa mea ar fi cenuşie, dar cu tine e vie, dulce şi colorată.
 
* Sunt frunze ce nu cad oricât de tare ar bate vântul. Sunt inimi ce nu se despart nicicând, chiar dacă sunt departe!

Citește și TRIST! Unul din doi români sărbătorește Valentine’s Day acasă
 
 * Daca aş amaneta un gram din dragostea mea pentru tine, ţi-aş cumpăra lumea întreagă şi încă ceva... 
 
* Dacă până acum mă gândeam dacă e bine sau nu ceea ce se întâmplă, acum nu mă mai interesează. Ştiu că te iubesc şi asta e tot ce contează...

×