x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaje, sms-uri, urări şi declaraţii de dragoste

Mesaje, sms-uri, urări şi declaraţii de dragoste

13 Feb 2013   •   18:53
Mesaje, sms-uri, urări şi declaraţii de dragoste

Un mesaj sau un sms de dragoste nu strică niciodată, iar dacă sunt trimise de Valentine's Day te pot scuti şi de reproşurile jumătăţii tale mai sensibile la această sărbătoare.

Dacă nu aveţi timp sau inspiraţie să formulaţi unul personalizat, iată mai jos o selecţie de mesaje şi sms-uri de dragoste care pot fi folosite:

* Iubirea e tot ce dorim, iar în final e tot ce-am avut. Dacă există un sens al vieţii... Atunci ea este sensul, dacă nu... Ea ar trebui să fie.

* Dumnezeu ne-a dat două picioare să mergem, două mâini să ţinem, doi ochi să vedem, două urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singură inima? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti.

* Vreau să ştii că zi de zi mă gândesc la tine, aş vrea să te sărut clipă de clipă şi să te am lângă mine secundă de secundă.

* Atunci când iubeşti pe cineva, desenează un cerc în jurul numelui acelei persoane în loc de o inimă, pentru că inimile se pot frânge, dar un cerc nu se sfârşeşte niciodată.

* Am doi ochi care vor să te vadă, două mâini care vor să te îmbrăţişeze, două buze care vor să te sărute şi o inimă care vrea să-ţi spună te iubesc.

* Dacă cineva stăruie să-i spun de ce te iubesc, nu pot decât să-i dau acest răspuns: pentru că tu eşti unică şi pentru că tu ai adus lumina, culoarea şi fericirea în sufletul meu.

* Te iubesc pentru că mă faci fericit, te iubesc pentru că nu aş putea trăi fără fericirea pe care tu mi-o dăruieşti în fiecare zi, te iubesc fiindcă exişti.

* Niciodată nu-i prea târziu iubirii mele să-i intinzi o mână şi toata frumuseţea ei de vis, în amintire să-ţi rămână...

* Între noi există un ocean. Pădurile şi munţii ne despart. Nu sunt Superman, dar dă-mi o secundă şi voi zbura peste mări şi ţări pentru a-ţi trimite dragostea mea. Ai primit-o?

* Atunci când cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar ştim că există. Aş vrea să fie la fel şi cu noi doi. Nu ne vom putea vedea întotdeauna, dar vom exista întotdeauna unul pentru celălalt.

* Nu-mi spune că mă iubeşti decât dacă mă iubeşti cu adevărat, pentru că s-ar putea să fac o nebunie şi chiar să cred asta.

* Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aş mai clipi niciodată, de frică să nu las să treaca vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine.

* Orice ai face sunt alături de tine. Sper ca toate visele tale să se împlinească. Oriunde, oricând, voi fi lângă tine dorindu-ţi dragoste şi fericire. Pentru că te iubesc.

* Nimeni nu i-a învăţat pe peşti să înoate, pe câini să latre sau pe fluturi să zboare; asta e natural şi firesc, aşa e viaţa. Exact la fel, nimeni nu m-a învăţat să mă gândesc la tine cu dragoste. Aşa e viaţa!

* Dacă mă urăşti trage în mine cu arcul, dar ai grijă să nu mă nimereşti în inimă pentru că acolo te afli tu.

* Un înger m-a întrebat de ce ţin atât de mult la tine. I-am spus că nu există niciun motiv ca să nu fac asta.

* Îţi mulţumesc că ai introdus cuvantul "dragoste" în dicţionarul vieţii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea!

* Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. Te iubesc, draga mea!

* Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri şi atitudini. Hai să ne bucurăm de iubire! E Ziua Îndrăgostiţilor! 

×