x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul soției lui Nosfe: N-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…

Mesajul soției lui Nosfe: N-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…

17 Oct 2022   •   11:33
Mesajul soției lui Nosfe: N-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…
Sursa foto: Instagram

Darius Vlad Crețan, cunoscut ca Nosfe, a murit sâmbătă noapte în casa din Balotești. Colegii de trupă spun că decesul subit ar fi fost provocat de un infarct.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a postat pe Instagram un mesaj sfâșietor.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… Te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a fost mesajul postat de Mădălina Crețan.

 

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a oferit duminică seara, prin intermediul unui comunicat, detalii despre moartea cântărețului.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico-legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicat.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Nosfe a cântat la un concert, în Bucureşti, alături de colegii săi din Șatra Benz. Iar vineri, îşi lansase melodia și videoclipul "N-am de dat", alături de alţi 3 artişti.

În vârstă de 37 de ani, rapperul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Era de 20 de ani în piața muzicală. Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. Nosfe era căsătorit și avea o fetiță. A lansat mai multe albume printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”.

AURA x PRNY - N-AM DE DAT feat. Guess Who & NOSFE

×
Subiecte în articol: Mădălina Crețan Nosfe Șatra Benz