x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Meta (Facebook) achiziționează producătorul aplicației de realitate virtuală „Supernatural”

Meta (Facebook) achiziționează producătorul aplicației de realitate virtuală „Supernatural”

31 Oct 2021   •   18:00
Meta (Facebook) achiziționează producătorul aplicației de realitate virtuală „Supernatural”

Facebook a arătat destul de clar că se concentrează pe metavers atunci când s-a rebranduit ca Meta, iar cea mai recentă achiziție a sa face parte din acest efort.

Jason Rubin, vicepreședintele companiei pentru conținutul Metaverse, a dezvăluit, citat de Engadget, că Meta achiziționează Within, creatorul aplicației de antrenament imersiv în realitatea virtuală Supernatural, pentru căștile Oculus Quest.

Într-un anunț separat (via TechCrunch), CEO-ul Within, Chris Milk, și șefa departamentului de fitness, Leanne Pedante, au declarat că antrenorii, coregrafii și managerii companiei vor continua să facă parte din echipă. Aceștia vor lucra la experiențe de fitness VR pentru Supernatural în mod independent, în cadrul Meta's Reality Labs.

În timp ce Within va trebui să răspundă în continuare în fața noii sale companii-mamă, declarația lui Milk și Pedante spune că achiziția le va oferi acces la mai multe resurse, inclusiv mai multă muzică, mai multe funcții și mai multe experiențe sociale.

În Supernatural, utilizatorul trebuie să lovească sfere colorate care zboară spre el în diversele medii de realitate virtuală, cu ajutorul controllerelor. Sferele se sparg dacă sunt lovite cu suficientă forță, iar utilizatorul primește un punctaj la final. Supernatural are o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, după care te costă 19 dolari pe lună pentru acces permanent.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: facebook