x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Răzvan Ungureanu: "Există bani pentru reîntregirea salariilor. Aceşti bani i-am făcut noi, pentru România"

Mihai Răzvan Ungureanu: "Există bani pentru reîntregirea salariilor. Aceşti bani i-am făcut noi, pentru România"

02 Mai 2012   •   15:34
Mihai Răzvan Ungureanu: "Există bani pentru reîntregirea salariilor. Aceşti bani i-am făcut noi, pentru România"

La prezentarea bilantului celor 78 de zile de guvernare a cabinetului Ungureanu, fostul premier a anuntat ca situatia economica actuala permite revenirea salariilor bugetarilor la nivelul de dinaintea aplicarii masurilor de austeritate.Mihai Razvan Ungureanu: "Exista bani pentru reintregirea salariilor. Acesti bani i-am facut noi, pentru Romania"

Intrebat daca banii necesari acestor masuri vor fi luati din fondurile de rezerva ale Ministerului de Finante, in care se afla, conform fostului mistru Bogdan Dragoi, cinci miliarde de euro si sapte miliarde de lei, Mihai Razvan Ungureanu a exclus categoric aceasta posibilitate.

"Va pot asigura ca nu, va repet, nu se va apela la aceste fonduri. Va asigur insa ca exista bani pentru salarii. Acesti bani i-am facut noi, guvernul, pentru Romania. Exista toate premizele pentru ca salariile sa fie reintregite incepand din luna iunie", a declarat Ungureanu.

×