x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministerul Finanțelor, precizări despre întârzierea plății unor salarii în sistemul bugetar

Ministerul Finanțelor, precizări despre întârzierea plății unor salarii în sistemul bugetar

14 Mai 2022   •   11:30
 Ministerul Finanțelor, precizări despre întârzierea plății unor salarii în sistemul bugetar

Ministerul Finanțelor a anunțat că din cauza unor disfuncționalități s-au înregistrat vineri întârzieri parțiale la plată.

Ministerul Finanțelor a anunțat sâmbătă că dispune de fondurile bugetare necesare pentru plata tuturor drepturilor salariale din sistemul bugetar.

„Din motive obiective, în data de 13 mai 2022, s-au înregistrat disfuncționalitați ale sistemelor informatice partajate care asigură transferul sumelor în sistemul bancar, precum și în sistemul de plăți interbancare, înregistrându-se întârzieri parțiale la plată”, a transmis ministerul.

Conform acestuia, 60% din obligațiile de plată au fost realizate la timp, iar restul operațiunilor de transfer se vor realiza luni, 16 mai.

În toate cazurile este vorba de termene de plată scadente în zilele de 14 și 15 mai.

„Regretăm neajunsurile create și le dăm asigurări tuturor celor afectați că depunem toate eforturile pentru ca astfel de disfuncționalități tehnice să nu se mai repete”, mai arată reprezentanții Ministerului de Finanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ministerul Finanţelor Publice