x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministerul Justiţiei a transmis CSM propunerile pentru funcţiile de conducere din DNA

Ministerul Justiţiei a transmis CSM propunerile pentru funcţiile de conducere din DNA

03 Oct 2013   •   11:03
Ministerul Justiţiei a transmis CSM propunerile pentru funcţiile de conducere din DNA

Ministerul Justiţiie a transmis, joi, Secţiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, propunerile pentru funcţii de conducere la nivelul secţiilor din cadrul DNA.

Consiliul Superior al Magistraturii a înregistrat joi propunerile ministrului Justiţiei de numire a procurorilor Iuliana Bendeac, Viorel Cerbu, Elena Matieşescu şi Ion Alexandru în funcţii de conducere la secţii ale DNA şi va stabili în 8 octombrie calendarul de avizare a acestora.

CSM informează că au fost propuşi procurorii Iuliana Bendeac - pentru funcţia de procuror şef secţie - Secţia combatere a corupţiei; Viorel-Ioan Cerbu - pentru funcţia de procuror şef secţie adjunct - Secţia combatere a corupţiei, Elena Cristina Matieşescu - pentru funcţia de şef secţie - Secţia judiciară penală şi general-maior magistrat Ion Alexandru - pentru funcţia de procuror şef secţie - Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmează să stabilească, în şedinţa din 8 octombrie, calendarul conform căruia se vor desfăşura procedurile de avizare a propunerilor ministrului justiţiei", precizează CSM.

×