x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: "Vine apocalipsa. În stradă urmează să iasă cei care nu-și pot plăti ratele la casă"

Mircea Badea: "Vine apocalipsa. În stradă urmează să iasă cei care nu-și pot plăti ratele la casă"

de Redacția Jurnalul    |    29 Mai 2023   •   23:30
Mircea Badea: "Vine apocalipsa. În stradă urmează să iasă cei care nu-și pot plăti ratele la casă"

Profesorii pregătesc mâine, în fața Guvernului, un nou protest uriaș în stradă. CFR-iştii, poliţiştii şi personalul sanitar anunţă că vor ieşi şi ei în stradă, iar polițiștii din penitenciare încep de miercuri blocarea pușcăriilor.

Cunoscutul realizator Mircea Badea a comentat protestele care iau amploare în acest moment în România şi a lansat un scenariu sumbru privind o nouă categorie ca va ieşi în curând în stradă:

"În stradă urmează să iasă cei care nu-și pot plăti ratele la casă. Sunt oameni care nu-și plătesc rata la casă, având în vedere că rata s-a mărit. Eu vă tot spun de ceva vreme că o să vină apocalipsa. Ea așa a început. Acum a început apocalipsa şi va continua.

Oricum, conducătorii nației nu au altă formulă și nu înțeleg și nici nu pot altă formulă decât populismul. Atunci, ei vor încerca să fie populiști și inflația va fi la cer.

Eu nu dau două cepe de generate pe prognozele acelor specialiști care până acum s-au înșelat absolut milimetric de fiecare dată când au deschis gura despre inflație.

Acuma, cu toate, uite, aoleu, aoleo, cu presiuni, cine știe, poate mâine la Cotroceni, Ciucă se execută întocmai și la timp la Guvern.

Deci, cu toată dragoste, în Statele Unite ale Americii a fost o întreagă încordare ca să se mărească prin lege, plafonul îndatorării.

Și republicani nu doreau, și aoleo ce facem, că o să intrăm în default. În sfârșit, republicanii au zis bine, poftim, dar știi ce formulă au ales?Că de asta vă spun ce o să fie România? Nu să mărească plafonul, ci să-l suspende.

Deci practic nu mai există plafon, ca să nu trebuiască peste câteva luni să îl mai mărească o dată. Deci au zis renunțăm de tot la plafon pentru următorii 2 ani. Vă dați seama dacă în Statele Unite este treaba asta, ce o să fie în România", a spus Mircea Badea în emisiunea În faţa Naţiunii de la Antena 3 CNN

Mircea Badea

×
Subiecte în articol: mircea badea apocalipsa proteste