x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Aștept de la noul ministru al Educației să analizeze și teza de doctorat a lui Kovesi

Mircea Badea: Aștept de la noul ministru al Educației să analizeze și teza de doctorat a lui Kovesi

de Antena 3    |    06 Iul 2016   •   07:04
Mircea Badea: Aștept de la noul ministru al Educației să analizeze și teza de doctorat a lui Kovesi
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Mircea Badea a spus, marți, că așteaptă de la viitorul ministru al Educației să analizeze și teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce a citit pe ”site-urile de propagandă” că Mircea Dumitru este antiplagiere.

”Sunt foarte fericit cu remanierile astea, mai ales că a fost remaniat și ministrul Învățământului (Adrian Curaj - n.r.). Eu citesc pe site-urile propagandei că ministrul ăsta nou (Mircea Dumitru - n.r.) e antiplagiat. (...) dar aș vrea să știu și dacă teza de doctorat a doamnei Kovesi (procurorul-șef al DNA, Laura Coduța Kovesi) a fost plagiat, dar nu o analizează nimeni”, a spus Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

”Aparatul de propagandă împinge isteric către plagiatul lui Ponta și înțeleg că e o mare nenorocire că Tobă (ministrul de Interne - n.r.) nu a intrat la malaxor. Aștept de la noul ministru, dacă principala lui virtute e antiplagierea, să analizeze și teza doamnei Kovesi și să ne spună dacă a fost sau nu plagiat. Poate ni se pare nouă. Mie mi se pare că a fost, dar eu nu sunt savant”, a adăugat Mircea Badea.

×