x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Sandu îşi cere scuze, după ce a vrut să "mângâie" familia copilului ucis de câini cu bilete la meci

Mircea Sandu îşi cere scuze, după ce a vrut să "mângâie" familia copilului ucis de câini cu bilete la meci

05 Sep 2013   •   11:52
Mircea Sandu îşi cere scuze, după ce a vrut să "mângâie" familia copilului ucis de câini cu bilete la meci

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a cerut scuze familiei copilului ucis, luni, de câinii comunitari în Bucureşti, dacă a jignit-o oferindu-i bilete la meciul România-Ungaria.

"Dacă am jignit familia micuţului şi regretatului Ionuţ sau dacă am creat impresia de lipsă de sensibilitate, îmi cer scuze. Când am lansat familiei îndoliate invitaţia de a asista la meciul România - Ungaria, niciun moment nu am considerat că pierderea unui copil poate fi înlocuită sau alinată. Cum aş fi putut crede aşa ceva?", a spus Sandu, într-un comunicat de presă.

Citeşte şi Mârlănie! Mircea Sandu a oferit public bilete la meci familiei băieţelului ucis de maidanezi

"A fost, din partea mea, un gest spontan, pe care l-am considerat uman, un semn al faptului că, în calitate de tată şi bunic, sunt alături de familia greu încercată şi că încerc, atât cât se poate, să-i aduc mângâiere, dar şi că Federaţia Română de Fotbal - care niciodată nu a făcut caz din acţiunile umanitare pe care le-a întreprins - încearcă să facă ceva. Că am fost sau nu inspirat, asta e o cu totul altă chestiune. Oricum, nu am niciun interes, nici electoral, nici de altă natură", a explicat Sandu.

Mircea Sandu a declarat, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Ungaria, că FRF va oferi familiei băieţelului ucis de câinii comunitari bilete la partida România-Ungaria ce va avea loc vineri, pe Arena Naţională.

"Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria", a declarat Sandu.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2.

×