x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Moda telefoanelor - Vine verdictul!

Moda telefoanelor - Vine verdictul!

de Miruna Pasa Petru    |    Violeta Fotache    |    10 Noi 2005   •   00:00
Moda telefoanelor - Vine verdictul!

Ancheta Consiliului Superior al Magistraturii privind interventiile politice telefonice in justitie ar putea duce la un verdict la sfarsitul acestei saptamani, ne-a declarat ieri seful Consiliului, Dan Lupascu.

Ancheta Consiliului Superior al Magistraturii privind interventiile politice telefonice in justitie ar putea duce la un verdict la sfarsitul acestei saptamani, ne-a declarat ieri seful Consiliului, Dan Lupascu (foto). Dupa audierea procurorului general Ilie Botos, inspectorii CSM l-au chemat si pe seful anticoruptiei, Daniel Morar, care le-a povestit despre propriile telefoane primite din sfera politica. Procurorii sefi de sectie si de birou au fost si ei intervievati.

DEMERS. PC a anuntat ieri ca incepe strangerea de semnaturi pentru constituirea unei comisii la Camera Deputatilor privind problema ascultarii convorbirilor telefonice in Romania. Conservatorii vor ca parlamentarii sa cerceteze activitatea tuturor serviciilor de informatii, a structurilor MI si Ministerului de Justitie si sa verifice existenta unor structuri private care practica interceptari telefonice.

×
Subiecte în articol: observator