x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monopol pe cablu - Goana dupa "turnatori"

Monopol pe cablu - Goana dupa "turnatori"

12 Noi 2004   •   00:00

Trustul RCS/RDS nu a asteptat prea mult pentru a-si intra in drepturi, la Craiova. Abonatii Oltenia Network Cable (ONC) au inceput sa receptioneze deja pe frecventele RCS/RDS, reteaua suferind si ea modificarile de rigoare.

CRISTIAN VASILCOIU

Click pentru a mari imaginea
HOTÃ...RÃ...RE. Samir Spr~ncean` nu va renun]a la postul de televiziune Oltenia TV
Totodata, abonatii ONC au fost instiintati ca eventualele restante pe care le au la aceasta companie vor trebui achitate la casieriile Terra Sat, televiziune proprietate a RCS/RDS. Nici angajatii ONC, care au lucrat inainte de infiintarea acestei companii la RCS, nu au avut o soarta prea buna, fiind disponibilizati pe motiv de "tradare". Curios este faptul ca si la televiziunea locala a RCS/RDS, Terra Sat, s-au facut disponibilizari, motivul oficial fiind "reducerile de personal".

Pana una-alta, nemultumiti de calitatea transmisiei sau de diversele modificari, sute de abonati care nu au aflat inca de vanzarea ONC catre RCS/RDS continua sa "inroseasca" liniile telefonice din redactia televiziunii locale Oltenia TV. Asa ca, mai nou, angajatii televiziunii stau cu telefoanele mai mult deconectate, caci s-au cam saturat sa ofere "explicatii" abonatilor.

"DERANJ". Mediatizarea situatiei de la Oltenia TV l-a deranjat, se pare, pe asociatul lui Ionel Samir Spranceana, Adi Berceanu. Suparat ca angajatii au povestit altora despre neincasarea salariilor, iar situatia a ajuns la urechile presei, mai precis in paginile Jurnalului National, Berceanu face acum "ancheta" pentru a identifica "tradatorii" din Oltenia TV. Intre timp, dreptuurile banesti au fost platite la zi, iar Ionel Samir Spranceana, intors si el din Dubai, nu lasa impresia ca ar avea de gand sa renunte si la Oltenia TV, asa cum a facut cu Oltenia Network Cable.

×
Subiecte în articol: observator