x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Motiv halucinant! Tatăl care şi-a omorât copiii şi soţia, spune că avut o revelaţie la mânăstire

Motiv halucinant! Tatăl care şi-a omorât copiii şi soţia, spune că avut o revelaţie la mânăstire

27 Mar 2018   •   15:57
Motiv halucinant! Tatăl care şi-a omorât copiii şi soţia, spune că avut o revelaţie la mânăstire

Ucigaşul din Braşov, care şi-a ucis soţia şi copiii, o fată şi un băiat de 13, respectiv 18 ani, se numeşte Florin Mircea Buliga.

Este născut în Suceava, la 6 aprilie 1974 şi locuia cu familia pe strada Stejarului nr. 4a din Braşov, în zona blocurilor recent construite.  

Din primele informaţii, se pare că după comiterea faptei, suspectul s-ar fi predat poliţiştilor.

Nu exista deocamdată informaţii oficiale cu privire la modul în care s-a produs fapta, însă motivul ar fi o vizită recentă la o mănăstire, unde ar fi avut o revelaţie, potrivit unor surse din anchetă.

În urma acestor revelaţii, Florin Mircea Buliga ar fi încercat iniţial să se sinucidă, însă s-a răzgândit, a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care i-a ucis. 

Surse judiciare au precizat că victimele sale au fost soţia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, şi copiii, un băiat şi o fată, unul de 13 ani, celălalt de 18 ani. 

Din primele informaţii, se pare că, după comiterea faptei, bărbatul s-a predat poliţiştilor care-l cercetează pentru omor şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.
http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: tripla crima brasov