x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Municipalitatea va sista liniile preorăşeneşti către Ilfov

Municipalitatea va sista liniile preorăşeneşti către Ilfov

11 Iun 2010   •   00:00

RATB a anunţat vineri că, începând de marţi, liniile preorăşeneşti către judeţul Ilfov vor fi sistate din cauza neîndeplinirii obligaţiilor de plată de Consiliul Judeţean Ilfov (CJI).



Potrivit unui comunicat de vineri al RATB, în urma neîndeplinirii obligaţiilor de plată pe care CJ Ilfov şi le asumase faţă de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, prin protocolul privind transportul public de călători, semnat la sfârşitul lui 2008, nu va mai fi asigurat transportul public către şi din judeţul Ilfov.

"Până în prezent, CJ Ilfov nu a achitat sumele datorate şi nici nu a constituit garanţia reală imobiliară, aşa cum s-a convenit prin protocol", mai precizează sursa citată.

Reprezentanţii regiei precizează că garanţia trebuia constituită în maxim 30 de zile de la data semnării protocolului.
Totodată, reprezentanţii RATB precizează că municipalitatea a notificat CJ Ilfov în data de 10 februarie şi în 8 martie, atât pentru plata datoriilor, cât şi pentru constituirea garanţiei, precizând că notificările "au rămas fără rezultat". Conform sursei citate, municipalitatea nu poate suporta legal cheltuielile aferente transportului public în judeţul Ilfov.

×
Subiecte în articol: observator