x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în presa românească. A murit directorul ziarului Ceahlăul. Ana Maria Rebegia avea doar 46 de ani: nu mi-o amintesc decât muncind

Doliu în presa românească. A murit directorul ziarului Ceahlăul. Ana Maria Rebegia avea doar 46 de ani: nu mi-o amintesc decât muncind

de Redacția Jurnalul    |    01 Apr 2024   •   09:48
Doliu în presa românească. A murit directorul ziarului Ceahlăul. Ana Maria Rebegia avea doar 46 de ani: nu mi-o amintesc decât muncind
Sursa foto: viatanemteana.ro/ziarulceahlaul.ro

Ana Maria Rebegia, directorul ziarului Ceahlăul, din Piatra Neamţ, a murit subit, la vârsta de doar 46 de ani.

"Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că Ana Maria ne-a părăsit pentru totdeauna la doar 46 de ani. 

O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de familie. Sincere condoleanţe!" transmite Redacția Ziarului Ceahlăul.

În după-amiaza zilei de 30 martie, a încetat din viață Ana Maria Rebegia, directoarea ziarului Ceahlăul. 

Există refuzul de a crede că la 46 de ani un om atât de activ și de inimos poate pleca atât de fulgerător.

Cauza cea mai probabilă ar fi un accident vascular. Ana era de ani de zile într-o luptă contra cronometru în a ține pe piață ziarul Ceahlăul, zi și noapte preocupată de cum să nu abdice.

Nici nu mi-o amintesc decât muncind, întrebându-se cum să rezolve problemele care se adunau și se tot adunau, toate pe umerii ei. 

Ieri, când am văzut-o pentru ultima oară, își punea aceeași întrebare, ce să mai facă!!!

"Nu știu ce să mai fac, unde să mă mai duc!"

Acolo unde te-ai dus atât de repede, să-ți fie eternitatea lumină, Ană dragă!", este mesajul transmis de o colegă, potrivit ziarulceahlaul.ro.

Ana Maria Rebegia s-a stins din viață din cauza unui infarct miocardic. 

Antena 3 CNN transmite că inima ei a cedat fără ca înainte să manifeste vreun simptom vizibil, care s-o fi pus în alertă.

×