x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nati Meir va candida la preşedinţia României

Nati Meir va candida la preşedinţia României

28 Apr 2009   •   00:00
Nati Meir va candida la preşedinţia României

Fostul deputat român, omul de afaceri Nati Meir, care s-a aflat în ultimele zile în Israel, a declarat pentru agenţia Anima News că a decis să candideze, ca independent, la preşedinţia României la alegerile din toamna acestui an, scrie Agerpres.

Potrivit declaraţiilor sale, echipa din România este deja pusă la punct, iar un anunţ oficial va fi făcut în următoarele zile.

Nati Meir s-a întâlnit în Israel cu oameni politici, reprezentanţi ai mass-media israeliene şi consilieri de presă în vederea stabilirii echipei cu care va lucra. Astfel, şeful campaniei electorale a lui Nati Meir va fi Shmuel Elgrabli, unul dintre cei mai apreciaţi consilieri din Israel, care a condus campanii electorale ale lui Ariel Sharon, Ehud Barak şi Benjamin Netanyahu. Din echipă mai face parte şi cunoscuta avocată Etty Ziv.

Canalul 10 al televiziunii israeliene, unul din cele mai apreciate posturi TV din Israel, conform Anima News, a manifestat interes pentru candidatura lui Nati Meir la preşedinţia României.

Potrivit fostului deputat român, el a fost contactat şi de reprezentanţii celui de-al doilea post TV particular din Israel, Canalul 2, dar a decis să colaboreze cu Canalul 10.

Acest post va realiza o serie de interviuri şi reportaje, atât în Israel cât mai ales în România. De asemenea, Canalul 10 a primit exclusivitate pentru a transmite principalele întâlniri care se afla pe agenda de lucru a lui Nati Meir: întâlnirea la Ierusalim cu Papa, o întâlnire cu preşedintele francez Nicholas Sarkozy şi o discuţie la Washington cu Rahm Emanuel, şeful personalului de la Casa Albă. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator nati meir