x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenție! Netflix introduce taxa de partajare a conturilor în România: "Un cont este destinat folosirii de către o singură locuință"

Atenție! Netflix introduce taxa de partajare a conturilor în România: "Un cont este destinat folosirii de către o singură locuință"

de Andreea Tiron    |    24 Mai 2023   •   09:45
Atenție! Netflix introduce taxa de partajare a conturilor în România: "Un cont este destinat folosirii de către o singură locuință"
Sursa foto: Hepta

Netflix interzice password sharing în România.

Românii care partajează contul de Netflix cu alte persoane vor trebui să plătească o taxă lunară de 2,90 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar.

Potrivit Antena 3 CNN, Netflix a început să trimită notificări utilizatorilor din România prin care îi anunţă pe aceştia că intră în vigoare aşa-numită taxă de account sharing.

"Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix", transmite compania într-un comunicat publicat pe site-ul său.

În România, această taxă va fi de 2,90 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar. Practic, posesorul unui cont la care oferă acces altor trei persoane trebuie să plătească aproape 9 euro în plus pe lună.

×
Subiecte în articol: netflix taxă partajare cont romania