x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicu Covaci, operat de urgență pe creier

Nicu Covaci, operat de urgență pe creier

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2024   •   20:03
Nicu Covaci, operat de urgență pe creier

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a fost operat astăzi pe creier de medicii din Timișoara. Intervenția chirurgicală a fost una dificilă și a durat aproximativ șase ore.

Nicu Covaci a trecut printr-o operație dificilă astăzi, după ce medicii au decis să îl supună unei intervenții chirurgicale pe creier. A fost operat la Spitalul Județean din Timișoara, iar de curând, membrii trupei Phoenix au venit cu noi vești cu privire la starea lui de sănătate.

Cum se simte Nicu Covaci, la câteva ore de când a fost operat de urgență pe creier

Potrivit spynews.ro, Nicu Covaci a început să se simtă rău în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când a decis să își facă un RMN. Atunci a aflat că situația este una destul de serioasă, iar medicii i-au recomandat să se opereze. Astăzi, i-a fost extirpată o tumoră și urmează să fie stabilită, în urma analizelor de laborator, dacă este malignă sau benignă.

Într-un mesaj postat pe Facebook, membrii trupei Phoenix au precizat că artistul a trecut peste ce era mai dificil și că operația a decurs cu bine. Fanii nu au trecut cu vederea acest mesaj și i-au urat lui Nicu Covaci sănătate și putere pentru a depăși și acest obstacol.

„Salutare tuturor! Din rațiuni obiective și pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informații despre situația actuală. Nicu a trecut cu succes (încă) un obstacol major! A suferit o intervenție chirurgicală delicată, încheiată cu bine! Prezentăm mulțumiri echipei medicale și tuturor prietenilor ce-au fost aproape în aceste momente determinante! Lui îi urăm un sincer: Hai înapoi pe scenă! Formația Phoenix”, este mesajul care a apărut pe contul de Facebook al lui Nicu Covaci.

Nicu Covaci se simțea rău și în urmă cu o lună

Artistul mărturisea, în urmă cu o lună, că se simte rău, dar la acel moment nu știa despre ce este vorba, doar că avea simptome care deveneau din ce în ce mai serioase. Problemele s-au agravat acum aproximativ două săptămâni, când a și cerut ajutorul specialiștilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: nicu covaci Trupa Phoenix tumoare creier