x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Alți 600 de metri de conductă nouă au fost înlocuiți pe Magistrala I Vest

Nicușor Dan: Alți 600 de metri de conductă nouă au fost înlocuiți pe Magistrala I Vest

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   17:45
Nicușor Dan: Alți 600 de metri de conductă nouă au fost înlocuiți pe Magistrala I Vest
Sursa foto: facebook

Alți 600 de metri de conductă nouă au fost înlocuiți pe Magistrala I Vest, pe Bd. Timișoara, anunță Nicușor Dan. Noul tronson, pe care a fost montată conductă nouă, cu garanție de peste 30 de ani, a fost supus probelor de presiune și va fi pus în funcțiune, în rețeaua de termoficare.

„Alți 600 de metri de conductă nouă au fost înlocuiți pe Magistrala I Vest, pe Bd. Timișoara. Noul tronson, pe care a fost montată conductă nouă, cu garanție de peste 30 de ani, a fost supus probelor de presiune și va fi pus în funcțiune, în rețeaua de termoficare”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că acest nou obiectiv modernizat asigură distribuția energiei termice pentru cartierele Drumul Taberei, Militari și Rahova și permite furnizarea agentului termic, fără avarii și întreruperi, pentru toți locuitorii zonei de vest a Capitalei.

„Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au reușit în mai puțin de 4 luni, să înlocuiască peste 85% din totalul traseului de 3,6 km. Se intervine deja pentru înlocuirea ultimilor 500 de metri de conducte vechi, care nu au fost schimbate niciodată, de la construcția rețelei în zonă, în urmă cu 50 de ani”, încheie Dan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan conducta