x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: Maternitatea Bucur va fi renovată prin PNRR

Nicuşor Dan: Maternitatea Bucur va fi renovată prin PNRR

28 Oct 2022   •   15:15
Nicuşor Dan: Maternitatea Bucur va fi renovată prin PNRR
Sursa foto: Lucian Alecu

Maternitatea Bucur va fi renovată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, vineri, pe Facebook

"Un prim proiect pe care l-am propus a fi finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost aprobat de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei: este vorba despre cererea de finanţare pentru renovarea şi consolidarea corpurilor de clădire A şi B ale Maternităţii Bucur", a scris Nicuşor Dan.

El a precizat că valoarea finanţării nerambursabile este de 35.355.175,99 de lei, iar perioada de implementare de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

De asemenea, edilul a afirmat că printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirii pentru corpul A, anume consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc. El a adăugat că la corpul B se va efectua consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică. 

×
Subiecte în articol: Maternitatea Bucur PNRR nicusor dan