x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ninsoarea a lăsat fără curent electric 16 localităţi din şase judeţe din sudul ţării

Ninsoarea a lăsat fără curent electric 16 localităţi din şase judeţe din sudul ţării

27 Noi 2013   •   11:32
Ninsoarea a lăsat fără curent electric 16 localităţi din şase judeţe din sudul ţării

Şaisprezece localităţi din judeţele Dâmboviţa, Olt, Mehedinţi, Giurgiu, Vâlcea şi Dolj au rămas fără energie electrică din cauza ninsorii şi a viscolului, echipele de la Electrica intervenind, miercuri, pentru remedierea avariilor, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

În zonele în care a nins, începând de marţi seara, autorităţile au intervenit cu utilaje de deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant, nefiind anunţate închideri de drumuri naţionale sau judeţene, arată miercuri Ministerul Afacerilor Interne, într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii Electrica au informat MAI că, în această dimineaţă, erau intervenţii pentru remedierea avariilor şi reluarea alimentării cu energie electrică în 16 localităţi din judeţele Dâmboviţa, Olt, Mehedinţi, Giurgiu, Vâlcea şi Dolj.

"La nivel naţional, nu sunt probleme cauzate de efectele meteorologice nefavorabile. La această oră, nu sunt în desfăşurare acţiuni ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă de intervenţie pentru înlăturarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice periculoase", a precizat MAI.

În judeţele Argeş, Giurgiu şi Mehedinţi au fost activate, din ordinul prefecţilor, Comandamentele Operaţionale Judeţene, iar dacă va fi necesar, astfel de comandamente vor fi înfiinţate şi în alte judeţe.


×