x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi audieri în dosarul Gala Bute. Felix Tătaru, la DNA. Ştefan Lungu: Accept o confruntare cu Elena Udrea

Noi audieri în dosarul Gala Bute. Felix Tătaru, la DNA. Ştefan Lungu: Accept o confruntare cu Elena Udrea

04 Mar 2015   •   09:50
Noi audieri în dosarul Gala Bute. Felix Tătaru, la DNA. Ştefan Lungu: Accept o confruntare cu Elena Udrea
UPDATE 11:03 - Fostul consilier al Elenei Udrea, Ștefan Lungu, a părăsit sediul Direcției Naționale Anticorupție, după ce a fost audiat în dosarul "Gala Bute".

El a refuzat să facă declarații presei, precizând că nu are voie să comenteze, și a reafirmat că este de acord cu o confruntare cu Elena Udrea.

"Nu pot să comentez din dosar absolut nimic", a spus Lungu.
....................................

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție continuă, în această dimineaţă, audierile în dosarul de corupție "Gala Bute". La DNA a ajuns Ștefan Lungu, fostul consilier al ministrului Dezvoltării Elena Udrea, pentru a fi audiat.

Şi Felix Tătaru a fost citat la DNA. Consultantul politic s-a prezentat în faţa procurorilor pentru a fi audiat în dosarul Gala Bute.

Numele său apare în declarațiile date procurorilor de către un martor, potrivit cărora, în vara anului 2011, Tudor Breazu i-ar fi cerut să meargă la Ștefan Lungu să ia bani pe care urma să îi ducă lui Felix Tătaru. La intrarea în DNA, Tătaru a fost întrebat dacă știe ceva despre "Gala Bute". ''Nu, nu am avut nicio treabă cu dosarul. (...) Nu pot să spun că suntem amici (cu Elena Udrea — n.r.). Da, ne-am întâlnit pentru că era la PDL și am lucrat pentru PDL'', a fost răspunsul acestuia.

În același timp, Felix Tătaru a spus că nu-l cunoaște pe Radu Munteanu și a replicat ironic, întrebat dacă a primit bani pentru servicii ilegale, că ''tot timpul''.

Ştire în curs de actualizare

×