x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nou an educaţional la Clubul de Excelenţă

Nou an educaţional la Clubul de Excelenţă

de Marina Constantinoiu    |    02 Noi 2008   •   00:00
Nou an educaţional la Clubul de Excelenţă

Un nou an educaţional pentru copiii din cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu va fi inaugurat azi la Teatrul Ţăndărică din Bucureşti.

Începând cu luna noiembrie se va desfăşura cel de-al doilea an educaţional pentru copiii din cadrul Clubului de Excelenţă, dar şi pentru cei care fac parte din programul “Drumul spre Excelenţă”, un nou departament educaţional în cadrul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Prin intermediul noului program, copiii şi tinerii cu potenţial talent au şansa de a se pregăti în aceleaşi domenii de activitate ca şi membrii clubului, dar şi de a fi incluşi în programele desfăşurate de Clubul de Excelenţă, pe măsură ce îşi certifică valoarea.

SPECTACOL. Deschiderea noului an va avea loc începând cu ora 14:00 la Teatrul Ţăndărică din Strada Eremia Grigorescu nr. 24, evenimentul fiind marcat printr-un spectacol alcătuit din momente artistice de teatru, dans contemporan, dar şi de muzică, oferit de membrii clubului. Pe scena Teatrului Ţăndărică va cânta grupul vocal al Clubului de Excelenţă “Steluţele Europei”. În spectacol vor fi invitaţi şi elevi ai Şcolii nr. 129, unul dintre partenerii fundaţiei şi trupa de teatru Arlechino.

Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut şi reuneşte în prezent peste 400 de copii, cei mai mulţi dintre ei frecventând cursurile de muzică, desen şi pictură, teatru, limbi străine, informatică şi dans contemporan. Evenimentul va fi prezentat de actorul Teatrului Naţional, Andrei Duban.

×
Subiecte în articol: observator excelenţă excelen