x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noutati la GSP TV

Noutati la GSP TV

14 Mai 2010   •   00:00
Noutati la GSP TV
0-120244-img_1262.jpgDin aceasta saptamana, Octavia Geamanu, stirista GSP TV, revine la prima iubire si devine reporter special, putand fi vazuta de acum facand transmisiuni directe de la evenimente sportive si din culisele lor, dar si interviuri cu personalitati sportive.

Prima ei transmisie sportiva live va fi legata de un eveniment pe care-l asteapta toti romanii cu sufletul la gura: finala Ligii Campionilor la handbal feminin, disputata intre Oltchim si Viborg. Octavia va fi sambata inca de la ora 12.00 la sala sporturilor din Bucuresti, de unde ii va tine pe telespectatori la curent cu tot ce se intampla inainte, in timpul si dupa meci. "Mi-am dorit enorm sa prezint stirile din sport si visul mi s-a indeplinit. A fost frumos si am invatat multe, dar rutina nu e pentru mine. Ma simteam ca un pestisor intr-un acvariu de prea mici dimensiuni. Am prea multa energie, dorinta de a cunoaste oameni interesanti si de a descoperi lucruri necunoscute mie, asa ca n-am avut niciodata rabdare sa stau prea mult intr-un loc. Ajunsesem intr-un punct unde imi doream altceva, ceva mai mult, si, dupa ce le-am marturisit asta sefilor mei, mi-au facut propunerea de a deveni reporter special. Acum de-abia astept sa vad ce imi aduce ziua de maine. Imi place sa traiesc cu sentimentul acesta, de a merge la munca fara sa stiu ce urmeaza sa fac in ziua respectiva, sau unde urmeaza sa ajung", spune Octavia Gemanu.

O alta schimbare la postul de sport din Baneasa va fi trecerea fostului reporter special, Anda Banu, la postura de producator general al emisiunii Premium Liga. In acest moment Anda e in Italia, alaturi de sotul ei, fotbalistul Lucian Goian, aflat la recuperare dupa accidentarea suferita in meciul de Cupa cu CFR. Ea isi va prelua noile atributii la intoarcerea din Italia, peste aproximativ o luna.

×
Subiecte în articol: mass-media