x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O constănţeancă este cercetată pentru o evaziune de un milion de euro

O constănţeancă este cercetată pentru o evaziune de un milion de euro

12 Iun 2009   •   00:00

Femeia este cercetată penal pentru o evaziune de un milion de euro, după ce a vândut diverse cantităţi de motorină către mai multe persoane, fără a înregistra aceste operaţiuni în acte contabile sau înregistrând cantităţi eronate.



Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Poliţia Română, femeia, în vârstă de 41 de ani, administrator al unei firme care nu funcţionează la sediul social declarat, este cercetată pentru evaziune fiscală şi transmitere fictivă a părţilor sociale, după ce în urma unui control efectuat de Garda Financiară Constanţa s-a stabilit că nu au fost plătite impozite în valoare totală de un milion de euro.

Anchetatorii au constatat că femeia a cumpărat motorină de la o societate comercială pe care a vândut-o unor persoane fizice, fără să înregistreze aceste operaţiuni în acte contabile sau a înregistrat cantităţi eronate.

În urma analizării dosarului, procurorii DNA au constatat că femeia face obiectul cercetărilor într-un dosar aflat în instrumentare proprie, care vizează fapte penale comise de administratorii mai multor societăţi comerciale.

Mediafax

×
Subiecte în articol: observator