x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O octogenară a fost uitată de autorităţi

O octogenară a fost uitată de autorităţi

22 Ian 2008   •   00:00

"Pur şi simplu am fost uitată de autorităţi, iar la aproape 87 de ani trăiesc tot cu 3 milioane de lei vechi pe lună. Se pare că autorităţilor nu le pasă, deşi şi eu beneficiez de drepturi după atâţia ani de muncă."



"Mă numesc Iakob Maria şi sunt născută în 1921. Am ieşit la pensie  la 9 aprilie 1974. De la data arătată am beneficiat de drepturile cuvenite până în anul 2005, luna iulie, când aveam pensia de 3.080.000 lei vechi, dosar 80086. Aş vrea să menţionez că după această dată (iulie 2005) nu am mai beneficiat de nici o majorare sau indexare de pensie, în ciuda faptului că în această perioadă s-au făcut mai multe majorări de pensii de care eu, din motive care-mi sunt necunoscute, nu am beneficiat. Pur şi simplu am fost uitată de autorităţi, iar la aproape 87 de ani trăiesc tot cu 3 milioane de lei vechi pe lună. Se pare că autorităţilor nu le pasă, deşi şi eu beneficiez de drepturi după atâţia ani de muncă."


Scrie şi tu la "Cetăţeanul"!
Suntem siguri că şi tu ai trecut prin ceva asemănător! Acum ai ocazia ca toată lumea să ştie prin ce ai trecut. Scrie şi tu la "Cetăţeanul"!
cetateanul@jurnalul.ro sau pe  adresa Piaţa Presei Libere nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucureşti, pentru "Cetăţeanul"

×
Subiecte în articol: observator