x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O şoferiţă a trecut cu maşina peste un bărbat beat ce dormea pe şosea, omorându-l

O şoferiţă a trecut cu maşina peste un bărbat beat ce dormea pe şosea, omorându-l

18 Noi 2009   •   00:00

O femeie în vârstă de 28 de ani din comuna harghiteană Tomeşti este cercetată pentru omor din culpă, după ce a trecut cu maşina peste un bărbat beat care dormea pe şosea, femeia părăsind apoi locul accidentului, iar bărbatul fiind găsit mort, potrivit Mediafax.



Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, miercuri, că accidentul a avut loc în seara precedentă, poliţiştii fiind sesizaţi că pe DJ 125, în comuna Tomeşti, este un bărbat mort pe şosea. Poliţiştii au stabilit că acesta era un localnic de 47 de ani, care avea mai multe răni pe corp, iar în urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul era în stare avansată de ebrietate şi a fost rănit într-un accident rutier.

"Medicul legist a stabilit că bărbatul dormea pe carosabil, la zece ore după deces prezentând o alcoolemie de 2,75 la mie", a precizat şeful Poliţiei Rutiere Harghita, Cezar Asandei. Poliţiştii au reuşit să identifice şoferul implicat în accident, fiind vorba de o femeie de 28 de ani din localitate. La audieri, ea a declarat că în timp ce conducea a fost orbită de farurile altei maşini şi a trecut cu autoturismul peste bărbatul culcat pe şosea.

Femeia este cercetată pentru omor din culpă şi părăsirea locului accidentului, soluţia legală urmând să fie propusă prin Parchetul Judecătoriei Miercurea Ciuc.

×
Subiecte în articol: trafic