x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O tânără din Olt şi-a împuşcat iubitul poliţist în cap şi s-a rănit la mână, manevrând arma acestuia

O tânără din Olt şi-a împuşcat iubitul poliţist în cap şi s-a rănit la mână, manevrând arma acestuia

31 Ian 2018   •   09:23
O tânără din Olt şi-a împuşcat iubitul poliţist în cap şi s-a rănit la mână, manevrând arma acestuia

Un poliţist este în comă, iar prietena acestuia s-a rănit la mână, în timp ce aceasta a manevrat o armă care aparţinea bărbatului, potrivit IGPR.

"În cursul acestei nopţi (marţi spre miercuri -n.r.), în jurul orei 00.54, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi, prin apel unic de urgenţă SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparţinea legal prietenului ei, ofiţer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului", conform sursei citate.

În urma apelului, o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală. Bărbatul rănit este în comă.

Pistolul care s-a descărcat în timp ce era manevrat de tânără nu era arma de serviciu a prietenului acesteia, precizează sursa citată.

În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul, menţionează IGPR. AGERPRES

×
Subiecte în articol: politist impuscat accidental iubita