x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Obiecte dispărute o dată cu Elodia Ghinescu

Obiecte dispărute o dată cu Elodia Ghinescu

03 Feb 2009   •   00:00

Avocata Elodia Ghinescu (38 ani) era din Braşov şi a dispărut în împrejurări suspecte în noaptea de 29/30 august 2007.



O dată cu ea, din casa unde locuia au dispărut şi obiecte de valoare care-i aparţineau: bijuterii, ceasuri, haine de blană. În exclusivitate, Jurnalul Naţional vă prezintă, în continuare, aceste bunuri ale Elodiei. O facem cu convingerea că o parte din ele au fost scoase la iveală, după dispariţia avocatei, de persoana în posesia căreia sunt acum.

Îi rugăm pe cei care au văzut aceste obiecte, fie într-un amanet, fie pe piaţa neagră, fie purtate de persoane din anturajul avocatei şi/sau al soţului ei, Cristian Cioacă, să ne contacteze imediat pe adresa redacţiei ("Pentru Cazul Elodia" – Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere, nr. 1, corp D, et. 8, Bucureşti, Sectorul 1), pe adresa de mail cazulelodia@jurnalul.ro sau la telefon 0788.958.544.

Inel oval din aur
Am reconstituit imaginea obiectelor dispărute din descrierile făcute chiar de Elodia Ghinescu (în mail-urile trimise anterior dispariţiei) sau de persoane apropiate ei.
Astăzi vă prezentăm imaginea unui alt inel ce i-a aparţinut avocatei despre care nu se ştie nimic de un an şi jumătate. Bijuteria din aur galben e în stil "vintage" şi are montată o piatră ma­re, ovală, de culoare roşie, cel mai probabil granat.

×
Subiecte în articol: observator