x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OBSERVATOR/Stirile zilei - 15 octombrie 2004

OBSERVATOR/Stirile zilei - 15 octombrie 2004

15 Oct 2004   •   00:00

Descoperire - Pistolul din uscatorie

Un pistol militar - invelit in ziare si ascuns intr-un geamantan - si cateva cartuse au fost gasite marti seara in uscatoria unui bloc din Baia Mare, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane. Pistolul - de productie germana, de calibrul 9 milimetri - a fost descoperit intr-un geamantan vechi, de catre un locatar care facea curatenie in uscatoria blocului. In geamantan, politistii Biroului Arme, Explozivi, Substante Toxice au gasit arma - invelita intr-un ziar datand din 1993 - si cateva perechi de pantofi, precum si un incarcator cu opt cartuse.

Audiere - Becali a negat amicitia cu Nutu

Proprietarul echipei de fotbal Steaua si presedinte PNG, Gigi Becali, s-a dus abia ieri la Parchetul General pentru a depune marturie in dosarul fratilor Camataru. Becali fusese citat miercuri, dupa ce Nutu Camataru a declarat in fata senatorilor ca patronul Stelei ii este foarte bun prieten. In fata procurorilor, Becali a negat orice relatie apropiata cu membrii clanului, recunoscand doar ca il stia pe Nutu. El a mai sustinut ca nu a avut cunostinta vreodata de activitatile infractionale pentru care au fost arestati Nutu si Sile. (Miruna Pasa)

Protest - Si-a dat foc la penis

Un galatean condamnat pentru furt a gasit o modalitate ciudata de a protesta fata de decizia instantei. Fanica Graur (34 de ani) a fost condamnat la trei ani si doua luni pentru furt de fier vechi. Miercuri seara a aflat ca i s-a respins recursul si ca sentinta pronuntata initial a ramas definitiva. De suparare, barbatul s-a imbatat si joi dimineata s-a stropit cu benzina in zona penisului si si-a dat foc. A fost stins de un vecin. "Din nefericire, focul i-a afectat si locul pe care cronicarii din vechime il denumeau scarbavnicul madular. Pacat, pentru ca la 34 de ani organul cu pricina i-ar mai fi trebuit", a declarat directorul Spitalului de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati, dr. Nicolae Bacalbasa. (Erik Hoosz)

Bucuresti - Bataie cu sabii

Politistii bucuresteni au intervenit ieri-dimineata, intr-un local de noapte din Sectorul 2, pentru a desparti doua grupuri incaierate. Conflictul a izbucnit in momentul in care intre doi indivizi a avut loc un schimb de injurii, dupa care a inceput bataia, la care au participat 15 persoane. Pe parcursul ostilitatilor, protagonistii s-au lovit reciproc cu sabiile, agentii de paza ai clubului incercand in zadar sa intervina. La fata locului au ajuns atat cadre ale Sectiei 8, cat si cele ale Sectiei 9, precum si o patrula de jandarmi. Pana in prezent, anchetatorii au identificat zece persoane care au participat la scandal. (Ion Alexandru)
×
Subiecte în articol: observator