x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ochi critici - Avertizari olandeze

Ochi critici - Avertizari olandeze

de Ana Ilie    |    02 Mar 2006   •   00:00
Ochi critici - Avertizari olandeze

"Va vom urmari cu un ochi critic, mai ales pe justitie", a avertizat ieri, la Bucuresti, ministrul olandez de Externe Bernard Bot, aflat intr-o vizita de doua zile in Romania.
Bot a apreciat progresele facute in domenii sensibile, precum combaterea coruptiei si a crimei organizate, progrese pe care le-a aflat dintr-o "discutie aprofundata" cu seful diplomatiei romane, Mihai Razvan Ungureanu (foto).

Bot a declarat ca sistemul juridic a inregistrat mari progrese in decurs de un an, atat in felul in care s-a schimbat legea, cat si in felul in care este aplicata. Diplomatul olandez a tinut sa sublinieze ca mai este inca de munca in aceste domenii, dar si in altele. Intrebat daca Tratatul de Aderare a Romaniei si Bulgariei la UE va avea un traseu linistit saptamana viitoare in senatul olandez, in conditiile in care au fost multe dezbateri politice pe marginea coruptiei si crimei organizate din tara noastra, ministrul Bot si-a exprimat speranta ca, odata intors in Olanda, va putea da vesti bune cu privire la progresul facut in aceste doua domenii sensibile.

×
Subiecte în articol: observator