x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ofertă - Ghiduri de alimentaţie sănătoasă de la Felicia

Ofertă - Ghiduri de alimentaţie sănătoasă de la Felicia

de Jurnalul National    |    03 Apr 2008   •   00:00

La cererea cititorilor, revista Felicia revine azi cu un pachet special care conţine două ghiduri de alimentaţie sănătoasă, ce trebuie să se găsească în casa fiecăruia dintre noi.

La cererea cititorilor, revista Felicia revine azi cu un pachet special care conţine două ghiduri de alimentaţie sănătoasă, ce trebuie să se găsească în casa fiecăruia dintre noi. Două apariţii editoriale care pledează pentru un stil de viaţă sănătos, “Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului” şi “Biblia alimentară”, vor fi disponibile la toate chioşcurile de vânzare a presei împreună cu revista Felicia, la un preţ special: 10 lei. Cele două ghiduri au însoţit separat revista, dar s-au epuizat rapid, atrăgând numeroase soli­citări de retipărire. Cititorii care au deja aceste cărţi vor putea să-şi procure revista la preţul obişnuit de 2,5 lei.


INFORMAŢII IMPORTANTE. “Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului” este un îndreptar cu informaţii simple şi la îndemâna oricui despre alimentele pe care le consumăm, cu recomandări şi contraindicaţii. De asemenea, toţi conservanţii, co­loranţii şi aditivii alimentari folosiţi din UE, precum şi influenţa acestora asupra sănătăţii organismului se regăsesc în “Biblia alimentară”, oferită de revista Felicia.

×
Subiecte în articol: observator