x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olivia, mireasa necăsătorită

Olivia, mireasa necăsătorită

de Gabriela Mladin    |    23 Mai 2009   •   00:00
Olivia, mireasa necăsătorită

Ziua Sfinţilor Constantin şi Elena a fost cea mai neagră din viaţa familiei Creţan. Constantin şi Ileana au primit acasă trupul neînsufleţit al fiicei lor, după ce medicii legişti au efectuat necropsia şi au constatat că Vasilica Olivia a murit după ce a înghiţit peste 150 de pilule.



În loc de cadou, în loc de zâmbete şi îmbrăţişări, familia Creţan a primit sicriul în care se afla fiica lor. Olivia a fost adusă la Rovinari în tron şi îmbrăcată în mireasă, într-o rochiţă albastră ce se asorta cu ochii, dacă aceasta ar fi putut să-i deschidă.

IUBEA ALBASTRUL CERULUI SENIN
Trupul Oliviei a fost depus la sediul Ligii "Miron Cozma" din Rovinari, astfle încât oricine doreşte să-şi ia rămas bun de la aceasta, până astăzi când va fi înmormânată, să o poată face. De joi, părinţii Oliviei nu au păsărit-o, stau lângă trupul ei zi şi noapte.

Zeci de oameni vin să o vadă pe fetiţa de 13 ani care a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa în urmă cu două zile. Asistă la o tragedie în care mama Oliviei leşină din oră în oră, iar fratele micuţei este scos pe braţe din sala în care a fost depus sicriul. Colegele Oliviei, îmbrăcate în negru şi cu o banderolă pe mâna dreaptă îşi plâng prietena, refuzând să creadă că a plecat definitiv din viaţa lor.

"Era de o frumuseţe rară şi trebuie să fi fost tare supărată de a decis să-şi curme viaţa", a spus unul dintre apropiaţii familiei îndurerate. Olivia iubea culoarea albastră, motiv pentru care părinţii au îmbrăcat-o pentru ultima dată în rochie de mireasă de culoarea cerului senin. Apropiaţii spun că multe dintre hainele copilei erau de culoare albastră, iar în fotografiile sale apare îmbrăcată în diferite haine de culoarea preferată.

NOTA FINALĂ A OLIVIEI A FOST 7
Olivia Creţan s-a stins din viaţă miercuri în jurul orei 2:00 la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, unde fusese adusă în comă profundă. Cu câteva ore înainte, Vasilica-Olivia Creţan înghiţise 150 de pastile cu care tatăl său se trata de diabet. Fetiţa de 13 ani a decis să se sinucidă, după ce aflase că media finală a examenului de la teza cu subiect unic la limbar română este 7.

Iniţial, fetiţa aflată în clasa a VII-a obţinuse nota 9 rotunjită, însă la recorectare i s-a scăzut nota la 6 şi câteva sutimi, în final trecându-i-se în catalog nota 7. Nu a suportat această nedreptate şi s-a sinucis.
Astăzi, Vasilica Olivia Creţan va fi înmormântată în cimitirul orăşenesc din Rovinari.

×
Subiecte în articol: observator