x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Omul de afaceri Samir Sprânceană a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare si dus in arest

Omul de afaceri Samir Sprânceană a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare si dus in arest

03 Mai 2013   •   23:34
Omul de afaceri Samir Sprânceană a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare si dus in arest

Omul de afaceri craiovean Samir Sprânceană condamnat joi la cinci de închisoare cu executare pentru falsifcare de carduri de către instanţa supremă a fost dus, vineri seară, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Samir Sprânceană a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru falsificare de carduri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Decizia instanţei este definitivă.

Alături de Samir Sprânceană, alte cinci persoane, respectiv nepotul său, Ovidiu Doran, Bogdan Iulian Niţulescu, Claudiu Bălan, Liviu Sfetcovici şi Aurel Gigi Toma, au mai fost condamnate la pedepse cu executare cuprinse între trei şi cinci ani de închisoare. Mandatul de arestare în cazul lui Samir Sprânceană a ajuns vineri, la ora 17.00, la IPJ Dolj.

Poliţiştii l-au căutat pe omul de afaceri la domiciliu, însă nu l-au găsit, acesta prezentându-se singur la Poliţie când a aflat că este căutat. Samir Sprînceană a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Craiova pentru constituirea unui grup infracţional şi deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică.

×