x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oprescu: Căutăm o soluţie ca bucureştenii să se poată deplasa toată ziua de marţi

Oprescu: Căutăm o soluţie ca bucureştenii să se poată deplasa toată ziua de marţi

28 Mai 2010   •   00:00

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că se întâlneşte, astăzi, cu reprezentanţii sindicatelor RATB şi cu conducerea regiei pentru a discuta modul în care va fi asigurat transportul în 1 iunie, când va fi greva de solidaritate a angajaţilor RATB şi Metrorex.

Oprescu a precizat că discuţiile cu reprezentanţii sindicatelor RATB şi cu conducerea regiei vor avea loc la ora 13.30, la sediul Primăriei Capitalei.

"Mă întâlnesc cu conducerea RATB şi cu reprezentanţilor sindicatelor pentru a găsi o alternativă de circulaţie, pentru asigurarea transportului în ziua de marţi în Capitală", a spus Oprescu, potrivit Mediafax.

Potrivit primarului general, deşi angajaţii RATB trebuie să asigure în ziua grevei cu o treime din efective circulaţia în Capitală, se va căuta o modalitate ca bucureştenii să se poată deplasa pe tot parcursul zilei de 1 iunie, având în vedere că şi angajaţii Metrorex ar fi în grevă.

"Din discuţiile avute până acum, cel mai probabil angajaţii Metrorex vor începe lucrul la ora 16.00, marţi după-amiază. Astfel, le voi cere angajaţilor RATB să încerce să suplimenteze cu efective numărul mijloacelor de transport în comun, pentru ca bucureştenii să aibă cu ce să se deplaseze", a mai spus Oprescu.

×
Subiecte în articol: observator