x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oprescu, în vizită la şantierul Pipera

Oprescu, în vizită la şantierul Pipera

de Iulia Barbu    |    17 Feb 2011   •   18:30
Oprescu, în vizită la şantierul Pipera

Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat stadiul lucrărilor la obiectivul de investiţii “Supralărgire Şoseaua Pipera (Floreasca-CF Bucureşti-Constanţa) + Pasaj denivelat.’’ Proiectul vizează lărgirea la şase benzi a Şoselei Pipera (faţă de două câte sunt în prezent), între Calea Floreasca şi Calea ferată Bucureşti - Constanţa şi construcţia unui pasaj prin care să se realizeze supratraversarea bulevardului Barbu Văcărescu, pe de o parte, şi a Căii Floreasca pe de altă parte.

‘‘Lucrarea este în grafic, în condiţiile în care toată iarna aceasta s-a putut lucra. La sfârşitul lunii martie deja vor apărea stâlpii şi grinzile podului. În ciuda vremii, dincolo de Barbu Văcărescu au fost turnate deja toate coloanele chiar şi culeea este turnata in intregime’’, a precizat Sorin Oprescu.

În ceea ce priveşte urcarea şi coborarea pe pod, Primarul General a arătat că în acest moment sunt luate în calcul mai multe variante: ’’Studiem toate posibilităţile valabile pentru că este convenabil să dăm drumul şi la Calea Floreasca ca o alternativă la Barbu Văcărescu. În acest fel vom avea două căi şi nu vom mai încărca traficul la ieşirea pe bulevardul Aviatorilor’’, a adaugat Oprescu.

 

×