x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban l-a demis pe secretarul general al Min. Sănătăţii: Tătaru are nevoie de un om de încredere

Orban l-a demis pe secretarul general al Min. Sănătăţii: Tătaru are nevoie de un om de încredere

27 Mar 2020   •   10:41
Orban l-a demis pe secretarul general al Min. Sănătăţii: Tătaru are nevoie de un om de încredere

Premierul Ludovic Orban l-a demis pe secretarul general al Ministerului Sănătății, Georgeta Bumbac, care a fost numită în această funcţie în septembrie 2019, de fostul prim-ministru Viorica Dăncilă. Orban spune noul ministru al MS, Nelu Tătaru, „are nevoie de un om de încredere”.

„ Nu era o poziţie ocupată prin concurs. Consider că, odată cu numirea unui nou ministru, acesta trebuie să propună secretarul general. Secretarul general şi secretarii de stat din conducerea ministerului trebuie să facă o echipă bună cu ministrul. Ministrul trebuie să aibă încredere. Secretarul general este practic mâna dreapta a ministrului şi are nevoie de un om de încredere”, a spus Ludovic Orban, în faţa Ministerului Sănătăţii.

Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial. Premierul a venit şi cu o nouă numire. L-a numit pe Dragoş Garofil în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Victor Costache a demisionat ieri din funcţia de ministru al Sănătăţii, chiar în plină criză legată de pandemia de coronavirus.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban