x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ordonanțe de reținere pe numele a 15 polițiști din Sibiu, bănuiți că luau șpagă de la șoferi

Ordonanțe de reținere pe numele a 15 polițiști din Sibiu, bănuiți că luau șpagă de la șoferi

20 Mai 2021   •   11:55
Ordonanțe de reținere pe numele a 15 polițiști din Sibiu, bănuiți că luau șpagă de la șoferi
Sursa foto: Hepta

Procurorii au emis ordonanțe de reținere pentru 15 polițiști din Sibiu, de la Serviciul Rutier, bănuiți că ar fi primit șpagă ca să îi ierte pe șoferi.

13 dintre polițiști au fost reținuți în baza ordonanțelor emise, iar alți doi, pe numele cărora au fost, de asemenea, emise ordonanțe, sunt internați în spital.

Conform unor surse apropiate anchetei, polițiștii fac parte din „elita” Serviciului Rutier, unii dintre ei fiind promovați în ultimii ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție au făcut miercuri 17 percheziții domiciliare pentru probarea unor infracțiuni de corupție într-o cauză penală în care sunt suspectați 25 agenți de poliție din cadrul IPJ Sibiu.

Totodată, au fost puse în executare 33 de mandate de aducere și 3 ordonanțe de predare înscrisuri și medii de stocare.

Conform unor surse din anchetă, este vorba despre suspiciuni de mită. Polițiștii ar fi cerut șpagă ca să-i ierte pe șoferi de încălcarea Codului Rutier.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spaga politie