x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pandele: Sunt nevinovat, nu îmi dau demisia din PDL

Pandele: Sunt nevinovat, nu îmi dau demisia din PDL

16 Iun 2010   •   00:00

Deputatul PDL Sorin Pandele a declarat, că se consideră nevinovat în cazul acuzaţiilor aduse privind săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi că nu îşi dă demisia din PDL, arătând că dacă înfăptuia acte de corupţie, acum nu mai era deputat, scrie Mediafax.

"Eu îmi susţin nevinovăţia. Voi proceda, ca orice cetăţean, voi formula aprarea pentru a convinge instanţa de judecată că sunt nevinovat. Nu am reuşit să o fac în perioada cîn care au început cercetările deoarece mi-au fost respinse toate probatoriile. O să le prezint în instanţă", a spus Pandele.

El a adăugat că nu-şi dă demisia din partid deoarece nu are nicio problemă.

"Eu am un dosar care se judecă în instanţă. Din punctul meu de vedere, nu sunt probleme. După ce se va termina totul şi sunt convins că se va termia cu bine pentru sunt nevinovat, o să se vadă că cei de la DNA greşesc. Dacă erau săvârşite acte de corupţie, nu mai eram acum deputat", a spus Pandele.

Sorin Pandele a fost trimis în judecată pentru un abuz în serviu comis în perioada în care era director OCPI.

Deputatul PDL Sorin Andi Pandele a fost trimis în judecată pentru corupţie şi abuz în serviciu, fapte comise în perioada în care a deţinut funcţia de director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Argeş, el emiţând nelegal un titlu de proprietate pe un teren intravilan.

×
Subiecte în articol: observator