x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parlament/PD-L a depus moţiunea de cenzură

Parlament/PD-L a depus moţiunea de cenzură

29 Oct 2008   •   00:00

Purtătorul de cuvânt al PDL, Liviu Negoiţă, a anunţat, miercuri, că moţiunea de cenzură intitulată "Educaţia rămâne. Guvernul pleacă" a fost depusă la Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, şi cere demiterea Guvernului, pentru că încalcă în mod flagrant Constituţia.



Negoiţă a arătat că moţiunea de cenzură susţine că "premierul Tăriceanu încearcă să învrăjbească cetăţenii împotriva profesorilor, spunând că mărirea salariilor acestei categorii a generat criza din România, în condiţiile în care niciun leu nu a fost încă plătit în plus la salariile celor din educaţie".  

Purtătorul de cuvânt al PDL a mai menţionat că democrat-liberalii au primit semnături pentru depunerea acestei moţiuni, pe lângă parlamentarii proprii, de la PSD, PC, PRM, dar şi parlamentari independenţi şi de la minorităţi.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că a primit moţiunea de cenzură a PD-L, şi că Birourile Permanente ale celor două Camere se vor reuni marţi, când moţiunea va citită în şedinţa de plen, votul urmând a se da pe 10 noiembrie.

Citiţi textul moţiunii de cenzură depuse de PD-L - format pdf
 

×
Subiecte în articol: romania