x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru tineri au murit după ce au intrat cu maşina într-un copac. Şoferul avea permisul suspendat

Patru tineri au murit după ce au intrat cu maşina într-un copac. Şoferul avea permisul suspendat

de Mediafax    |    29 Sep 2012   •   07:40
Patru tineri au murit după ce au intrat cu maşina într-un copac. Şoferul avea permisul suspendat

Patru tineri cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani, din judetul Giurgiu, au decedat, iar unul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea unui drum judetean.

Soferul autoturismului avea permisul suspendat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, comisar Cristian Suta, accidentul a avut loc pe DJ 601, in afara localitatii giurgiuvene Crevedia Mare.

"In masina Dacia Solenza erau soferul si patru pasageri. Din cauza vitezei excesive si a netatentiei, soferul a pierdut controlul volanului, masina a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un copac de pe marginea soselei. Soferul si trei pasageri, tineri cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani, au decedat pe loc, iar pasagerul aflat pe mijlocul canapelei din spate a masinii a fost ranit usor, fiind transportat la Spitalul Universitar din Bucuresti. Carosabilul era uscat in momentul producerii accidentului", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu.

Soferul si cei trei pasageri decedati erau din localitatile giurgiuvene Roata de Jos si Toporu, iar ranitul este tot din Roata de Jos.

×