x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru tramvaie s-au ciocnit în lanţ pe o stradă din centrul Timişoarei, o persoană fiind rănită uşor

Patru tramvaie s-au ciocnit în lanţ pe o stradă din centrul Timişoarei, o persoană fiind rănită uşor

26 Iun 2009   •   00:00

Patru tramvaie s-au ciocnit în lanţ la Timişoara, în faţa sediului Prefecturii, în urma incidentului unul dintre pasageri fiind rănit uşor şi transportat la spital.



Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Marinela Apostolache, accidentul s-a produs după ce vatmanul celui de-al doilea tramvai din coloană a frânat brusc, iar vatmanul tramvaiului din spatele său nu a reuşit să frâneze la timp.

"Patru tramvaie s-au ciocnit, pe bulevardul Revoluţiei din 1989, după ce al doilea tramvai din coloană a frânat brusc, iar cel din spatele său a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l în primul, iar ultimul intrând în cel de-al treilea", a declarat Apostolache.

Conform acesteia, o femeie care se afla într-unul dintre tramvaie a fost rănită uşor la un picior, fiind transportată la spital.

"La faţa locului, s-a deplasat o echipă de intervenţie din cadrul RATT care va stabili pagubele. De asemenea, accidentul va fi investigat de o comisie de anchetă. În cazul în care unul dintre vatmani va fi găsit responsabil pentru acest accident, sancţiunea poate merge de la avertisment la desfacerea contractului de muncă", a afirmat Alexandru Potcoavă, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Timişoara.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator