x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pe acoperişul unui bloc din Zalău a fost găsit un picior de om

Pe acoperişul unui bloc din Zalău a fost găsit un picior de om

12 Iun 2012   •   13:08
Pe acoperişul unui bloc din Zalău a fost găsit un picior de om

Politistii au deschis o ancheta dupa ce pe acoperisul unui bloc din municipiul Zalau a fost gasit, marti, un un picior de om, oamenii legii sustinand ca acesta ar putea fi al unei femei care a murit in urma unui accident petrecut in septembrie 2011, cand a fost lovita de o masina.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca un picior aproape mumificat a fost gasit pe acoperisul unui bloc din Zalau, fiin declansata o ancheta in acest caz.

"Un picior uman aproape mumificat a fost gasit astazi (marti - n.r.) pe acoperisul unui bloc din Zalau, de catre un locatar care urcase pe acoperis din cauza ca avea probleme cu izolatia. Cetateanul a anuntat cazul la 112, iar IPJ Salaj a inceput cercetari pentru stabilirea provenientei piciorului si a modului in care a ajuns pe acoperisul respectiv. Piciorul este taiat sub genunchi. Pentru mai multe date, a fost dus la Institutul de Medicina Legala, de unde asteptam concluziile medicilor legisti", a spus Dumuta.

Potrivit sursei citate, exista probabilitatea ca piciorul sa fie al unei femei care a fost accidentata mortal, in noaptea de 4 spre 5 septembrie 2011, in Zalau, in timp ce traversa un bulevard prin apropierea unei treceri de pietoni.

Impactul a fost atat de puternic incat femeia a murit pe loc, fiindu-i retezate ambele picioare, din care unul a fost gasit intr-un tufis dintr-un spatiu verde, in timp ce al doilea picior nu a fost gasit.

Tanarul in varsta de 21 de ani, din Zalau, care s-a aflat la volanul autorismului, a fost judecat in libertate pentru ucidere din culpa.

In luna martie a acestui an, Judecatoria Zalau l-a condamnat pe tanar la doi ani de inchisoare cu suspendare.

×