x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pedeapsă exemplară pentru românul care a șocat Marea Britanie

Pedeapsă exemplară pentru românul care a șocat Marea Britanie

15 Oct 2021   •   08:30
Pedeapsă exemplară pentru românul care a șocat Marea Britanie

Românul care s-a dat drept șofer de livrări Amazon pentru a intra cu forța în casa unei familii, unde a bătut o fată de 14 ani, pe mătușa și pe bunica ei, a fost condamnat la 16 ani de închisoare, în Marea Britanie.

Săndel H., un bărbat extrem de periculos, de loc din Brăila, care a îngrozit Mrea Britanie în toamna anului 2019, a fost condamnat la 16 ani de închisoare. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a intrat cu forța într-o casă din Luton în septembrie 2019. El a venit la locuință purtând o jachetă hi-viz și având asupra sa un pachet. A agresat o fată de 14 ani, pe mătușa și pe bunica ei, într-un atac sălbatic. Apoi a fugit acasă, în România, și a fost extrădat în Marea Britanie în martie, informează www.stiridiaspora.ro

Poliția a descoperit că Săndel H. avea deja un dosar penal pentru infracțiuni sexuale. Potrivit presei britanice, Săndel H. a atacat "o fată de 14 ani, mătușa și bunica acesteia" în încercarea de a fura aparate electrocasnice și bani. Înainte ca poliția să ajungă la domiciliu, Săndel H. a reușit să fugă din casă. Camerele de supraveghere au reușit să filmeze însă infracțiunile de jaf și violență comise de bărbat. În scenele înregistrate, falsul curier de la Amazon poate fi văzut cum o aruncă pe bunică la podea și o târăște în bucătărie. Femeia a suferit o hemoragie cerebrală.

Românul, care a executat anterior o pedeapsă de nouă ani de închisoare în Italia pentru trafic de persoane în vederea exploatării sexuale, sentință majorată ulterior la 11 ani și șase luni, a reușit să se strecoare în Marea Britanie în 2019, când Regatul Unit încă mai respecta normele privind libertatea de circulație înainte de Brexit.

×
Subiecte în articol: roman condamnat