x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii la un medic chirurg din Bârlad, principalul suspect în cazul dispariţiei unei fete de 17 ani

Percheziţii la un medic chirurg din Bârlad, principalul suspect în cazul dispariţiei unei fete de 17 ani

13 Iul 2013   •   12:29
Percheziţii la un medic chirurg din Bârlad, principalul suspect în cazul dispariţiei unei fete de 17 ani

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au efectuat, sâmbătă, percheziţii la terenul unui medic chirurg de la Spitalul de Urgenţă ''Elena Beldiman'' din municipiul Bârlad. Medicul Octavian Marcu ar avea, potrivit anchetatorilor, legătură cu dispariţia de la domiciliu a unei adolescente în vârstă de 17 ani, căutată de oamenii legii încă de la începutul lunii martie. Tânăra ar fi avut o relaţie cu medicul bârlădean şi l-ar fi şantajat ulterior pe doctor.

''A fost delimitată zona şi se fac cercetări la faţa locului'', a declarat procurorul criminalist Alice Ruja, potrivit Agerpres.

Medicul a negat în repetate rânduri faptul că ar fi avut vreo relaţie cu fata dispărută. Octavian Marcu susţine că a ajutat-o pe tânără cu bani, impresionat de situaţia materială precară a fetei, pe care a cunoscut-o în calitate de pacientă.

Octavian Marcu a candidat din partea PDL pentru funcţia de primar al municipiului Bârlad, la alegerile locale de anul trecut.

×