x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii în Capitală, la membri ai clanului Ştoacă. 27 de persoane, suspectate de trafic de heroină

Percheziţii în Capitală, la membri ai clanului Ştoacă. 27 de persoane, suspectate de trafic de heroină

26 Sep 2013   •   11:18
Percheziţii în Capitală, la membri ai clanului Ştoacă. 27 de persoane, suspectate de trafic de heroină

Poliţiştii au ridicat, joi, 27 de membri ai clanului Ştoacă, suspectaţi de trafic de droguri, în urma percheziţiilor la locuinţele acestora din sectoarele 2 şi 5 ale Capitalei fiind găsite peste 280 de doze de heroină pregătite pentru vânzare şi 140 de comprimate de metadonă.

Anchetatorii au făcut 22 de percheziţii la locuinţele membrilor clanului Ştoacă, fiind ridicate şi duse la audieri 27 de persoane, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax. În urma percheziţiilor anchetatorii au ridicat 281 de doze de heroină pregătite pentru vânzare, 40 de grame de heroină pură şi 140 de comprimate de metadonă.

În locuinţele membrilor grupării de trafic de droguri au mai fost găsite două pistoale cu gaz şi 250 de pachete de ţigări fără timbru provenite din Ucraina.

De asemenea, au fost indisponibilizate un autoturism BMW X5 şi o Dacia Logan, 4.300 de lei şi 500 de euro, au precizat sursele citate.

×