x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peruan trimis în judecată, după ce a fost prins pe Aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaină

Peruan trimis în judecată, după ce a fost prins pe Aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaină

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2023   •   10:45
Peruan trimis în judecată, după ce a fost prins pe Aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaină
Sursa foto: Kuzma/Getty Images/iStockphoto

Un cetățean peruan de 37 de ani a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, după ce a fost prins de polițiștii de frontieră ăe Aeroportul Henri Conadă cu 5 kilograme de cocaină în bagajul de mână.

Potrivit Poliției de frontieră, cetăţeanul peruan, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat la PTF Aeroport Internațional Henri Coandă, în 28 ianuarie 2023, când s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Madrid.

Polițiștii de frontieră au făcut un control amănunţit asupra bărbatului şi al bagajelor acestuia, iar în bagajul de mână al bărbatului s-au descoperit cinci pungi, în greutate de un kilogram fiecare, ce conţineau o substanţă vâscoasă de culoare maro.

Au fost informaţi poliţiştii din cadrul SCCO Ilfov, iar în urma analizei efectuate cu aparatura din dotare, substanţa maro închis a reacţionat pozitiv la testul pentru cocaină, sens în care a fost sesizată unitatea de parchet competentă.

Procurorul DIICOT a dispus reținerea cetățeanului peruan iar, ulterior, instanța de judecată a aprobat propunerea de arestare preventivă.

În urma cercetărilor, procurorul de caz a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a cetățeanului străin pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: peruan judecata aeroport otopeni